Νέο έργο κατάρτισης οδηγών από την Thessdrive.
14 Μαΐου 2018
Διανομή των προϊόντων της Peheja BV από την Thessdrive
29 Μαΐου 2018
Προβολή όλων
Εκπαίδευση οδηγών skid car

Η Thessdrive συμβάλλει στην ενίσχυση της εκπαίδευσης των μαθητών της παρέχοντας τους ένα δωρεάν σεμινάριο κατά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού κύκλου απόκτησης διπλώματος αυτοκινήτου.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η έγκαιρη αναγνώριση και αντιμετώπιση του κινδύνου μέσω των τεχνικών που διδάσκονται τόσο στο θεωρητικό μέρος της εκπαίδευσής όσο και στο πρακτικό. Το σεμινάριο λαμβάνει χώρα στο κατάστημα επί της οδού Τομπάζη 12-14 και πραγματοποιείται με την χρήση ενός ειδικά διαμορφωμένου αυτοκινήτου το skid car.

Το αυτοκίνητο διαθέτει έναν ειδικό ηλεκτροϋδραυλικό μηχανισμό που με την βοήθειά του δημιουργείται αυξημένη ολίσθηση στο έδαφος όπως συμβαίνει στις φυσικές καιρικές συνθήκες βροχής, χιονιού ή πάγου στοχεύοντας έτσι στην απώλεια πρόσφυσης του οδοστρώματος. Κατ’ αυτό τον τρόπο προσπαθούμε να κατανοήσουμε πως να διαχειριστούμε επικίνδυνες καταστάσεις που μπορούν να προκύψουν κατά την διάρκεια της οδήγησής μας και πως να αντιδράσουμε. Ο εκπαιδευόμενος που οδηγεί το αυτοκίνητο έχει δίπλα του τον εκπαιδευτή για να είναι απολύτως ελεγχόμενη η εκπαίδευση.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com