Διανομή των προϊόντων της Peheja BV από την Thessdrive
29 Μαΐου 2018
Σεμινάριο πρώτων βοηθειών υποψηφίων οδηγών
7 Ιουνίου 2018
Προβολή όλων
Εκπαίδευση της εταιρίας “GMC Hellas IKE” στα Ιωάννινα

Η εταιρία “GMC Hellas IKE” επέλεξε την Thessdrive για την εκπαίδευση των οδηγών και στελεχών της σε Αμυντική οδήγηση και οδήγηση εκτός δρόμου.

Σε διάστημα 4 ημερών οι εκπαιδευτές μας πραγματοποίησαν σεμινάρια σε 40 άτομα, θέτοντας τις βάσεις για την ασφάλεια στις οδικές μετακινήσεις.

Η αμυντική οδήγηση είναι μία τεχνική οδήγησης που οι οδηγοί μαθαίνουν εύκολα. Είναι ένας τρόπος οδήγησης που σώζει ζωές, χρόνο και κόστος, ανεξαρτήτως συνθηκών & συμπεριφορών,  μέσω της πρόληψης.

Είναι μία έξυπνη προσέγγιση οδήγησης που σας βοηθά, να αποφύγετε ατυχήματα, να φθάσετε στον προορισμό σας οδηγώντας χαλαρά, απολαμβάνοντας το ταξίδι. Με την αμυντική οδήγηση δεν θα είστε μόνο ασφαλής, αλλά θα κάνετε οικονομία, σε καύσιμα , ελαστικά και συντήρηση, διατηρώντας το αυτοκίνητο σε «υγιή κατάσταση».

Η οδήγηση εκτός δρόμου δεν είναι εύκολη υπόθεση για έναν οδηγό που δεν έχει εκπαιδευτεί.

Εκπαίδευση στην χρήση εργάτη

Με την πραγματοποίηση σεμιναρίων προσανατολισμένα στις ανάγκες της κάθε περίπτωσης, εφοδιάζουμε με δεξιότητες τα στελέχη και τους υπαλλήλους της επιχείρησής σας, βελτιώνουμε την συνολική ασφάλεια της εργασίας μας.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com