H Thessdrive συμμετείχε με αυτοκίνητο και πλήρωμα στα, Kilkis 4×4 Enduro 2017 & Kilkis 4×4 Navigation 2017, στις 1-2 Απριλίου 2017 τα οποία αποτελούν τη συνέχεια του Φιλικού Trophy Hobby Κιλκίς, του 2016.
Πρόκειται για μια διήμερη εκδήλωση με έδρα την πόλη του Κιλκίς, για οχήματα 4×4, μια αγωνιστικού χαρακτήρα «ENDURO», και μία μη χρονομετρημένη βόλτα, στα ίδια εδάφη. Συνδυάζουν τις εκτός δρόμου διαδρομές με απαιτητικά περάσματα, με την πλοήγηση, η οποία και στις δύο περιπτώσεις γίνεται από τον συνοδηγό/πλοηγό μέσω του βιβλίου δρόμου (roadbook) το οποίο παρέχει η διοργάνωση. Το συνολικό μήκος των διαδρομών αγγίζει τα 150 χιλιόμετρα. Και οι δύο ταυτόχρονες εκδηλώσεις είναι επίσημες και ενταγμένες στο πρόγραμμα της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας (ΟΜΑΕ).
Πρόγραμμα Εκδήλωσης:
Παρασκευή 31/3 Κιλκίς, Πλατεία Ειρήνης 6-9μμ : Τεχνικός έλεγχος, & Πανηγυρική εκκίνηση για τα οχήματα ENDURO.
Σάββατο 1/4 Αεροδρόμιο Κιλκίς 8:30 πμ : Εκκίνηση ENDURO, και στην συνέχεια εκκίνηση Navigation Κιλκίς, Πλατεία Ειρήνης 8 μμ: Παρουσίαση όλων των οχημάτων από κάθε κατηγορία, με παράλληλες εκδηλώσεις.
Κυριακή 2/4 Κιλκίς, Περιοχή Αγίου Νεκταρίου (5 χλμ από την πόλη του Κιλκίς) 9:30 πμ: Εκκίνηση της σούπερ ειδικής (κορδελιασμένη διαδρομή), κοινή για όλα τα οχήματα, με σημεία θεατών. 3:00 μμ. Απονομές.