Συμμετοχή σε αγώνες off road εκπαιδευτή της Thessdrive IKE
1 Αυγούστου 2017
Αποτελέσματα εξετάσεων 4ης περιόδου 2017 πιστοποιητικού ADR οδηγού
14 Σεπτεμβρίου 2017
Προβολή όλων
Τοποθέτηση τρίτου καθίσματος σε εκπαιδευτικά φορτηγά

Μέχρι σήμερα έχουν τοποθετηθεί 60 καθίσματα, σε εκπαιδευτικά φορτηγά σε όλη την Ελλάδα. Παρά τον θόρυβο που προκλήθηκε από μερίδα εκπαιδευτών του κλάδου, οι συνάδελφοι συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται και τοποθετούν καθίσματα της εταιρίας PHOENIX που αντιπροσωπεύουμε.

Για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που μας δείξατε,  η Thessdrive θα παρέχει δωρεάν, σε όλους τους πελάτες της νυν και μελλοντικούς ένα πακέτο εργαλείων και προγραμμάτων για την οργάνωση της σχολής οδηγών και του ΚΕΘΕΥΟ (πρόγραμμα θεωρητικών μαθημάτων, εργαλεία για την διαχείριση της σχολής οδηγών κλπ).

Τα καθίσματα που εισάγει η Thessdrive τοποθετούνται σε όλους τους τύπους εκπαιδευτικών φορτηγών και έχουν πιστοποίηση  είτε για τοποθέτηση με βάσεις (σε φορτηγά που υπάρχει υψομετρικό κενό ανάμεσα στα δύο καθίσματα) είτε με σύστημα koler (σε φορτηγά που δεν υπάρχει υψομετρικό κενό ανάμεσα στα δύο καθίσματα).

Επειδή δεν υπήρχαν καθίσματα για τοποθέτηση χωρίς βάσεις η Thessdrive σε συνεργασία με την PHOENIX πιστοποίησε επιπλέον και την τοποθέτηση με σύστημα koler σε αναγνωρισμένο εργαστήριο.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτές θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με τυχόν καθίσματα που θα επιλέξουν και θα πρέπει να ελέγξουν στο πιστοποιητικό R 80, να αναγράφει την μέθοδο τοποθέτησης με βάση ή χωρίς βάση, μιας και στα περισσότερα φορτηγά τα καθίσματα τοποθετούνται χωρίς βάση.

Επιπλέον θα πρέπει να αναφέρονται και τα υλικά τοποθέτησης όπως οι βίδες κλπ

 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com