Αμυντική οδήγηση επιβατικών

Πληροφορίες

Τύπος: Σεμινάριο δεξιοτήτων
Ωφελούμενοι: Οδηγοί
Τίτλος: Πιστοποιητικό
Διάρκεια: 8 ώρες
Εγγραφές: Ανοικτές
Κόστος: 150 €
Ενημερωτικό
Επικοινωνία

Η αμυντική οδήγηση είναι μία τεχνική που δεν απαιτεί ιδιαίτερες δεξιότητες και έτσι οι οδηγοί τη μαθαίνουν εύκολα. Ωστόσο, είναι ένας τρόπος οδήγησης, που ως μέσο πρόληψης, σώζει ζωές, χρόνο και κόστος, ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν και τις συμπεριφορές.

Είναι μία έξυπνη προσέγγιση που σας βοηθά να αποφεύγετε τα ατυχήματα και να φθάνετε στον προορισμό σας οδηγώντας χαλαρά, απολαμβάνοντας το ταξίδι. Με την αμυντική οδήγηση εξασφαλίζετε επιπλέον, οικονομία στα καύσιμα, μείωση της καταπόνησης των ελαστικών του οχήματος αλλά και μείωση των απαιτήσεων συντήρησης του οχήματος, διατηρώντας το σε καλή κατάσταση.

H αμυντική οδήγηση ορίζεται από το σύνολο των συμπεριφορών που επιτρέπουν στον οδηγό να προβλέπει, να αναγνωρίζει και να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να αποφύγει με ασφάλεια τους ενδεχόμενους οδικούς κινδύνους. Ένα σημαντικό κομμάτι της αμυντικής οδήγησης είναι ότι κρατάει τον οδηγό σε εγρήγορση για οτιδήποτε συμβαίνει και τον βοηθάει να αντιληφθεί περισσότερους οδικούς κινδύνους. Ο οδηγός, ο οποίος οδηγεί αμυντικά, σέβεται τους άλλους οδηγούς και προβλέπει τυχόν λάθη τους.

Η αμυντική οδήγηση είναι ένας τρόπος οδήγησης που σώζει ζωές, χρόνο και κόστος.

Το σεμινάριο οδηγεί σε πιστοποίηση κατάρτισης επιπέδου Κε.Δι.Βι.Μα.1 και εφοδιάζει τους οδηγούς με γνώση, τεχνική κατάρτιση, ενημέρωση, αλλαγή νοοτροπίας και αποτελεσματική οδική συμπεριφορά.

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε όλους τους οδηγούς, πωλητές, στελέχη επιχειρήσεων, σε όποιους παραχωρείτε εταιρικό όχημα, τεχνικούς ασφαλείας, υπεύθυνους γραφείων κίνησης επιχειρήσεων.

Περιεχόμενο κατάρτισης


Ζητήστε πληροφορίες


Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα (απαραίτητο)

Το μήνυμά σας

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και διαχείριση των δεδομένων σας από την ιστοσελίδα.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com