Αμυντική οδήγηση βαρέων οχημάτων (φορτηγών)

Πληροφορίες

Τύπος: Σεμινάριο δεξιοτήτων
Ωφελούμενοι: Οδηγοί
Τίτλος: Πιστοποιητικό
Διάρκεια: 8 ώρες
Εγγραφές: Ανοικτές
Κόστος: 250 €
Ενημερωτικό
Επικοινωνία
Αμυντική οδήγηση βαρέων οχημάτων Υπάρχει μια κλιμάκωση των προσπαθειών για να φτάσει κανείς στο σημείο μείωσης ατυχημάτων. Οι προσπάθειες αυτές αφορούν:
Εξοπλισμό. Ότι μέσα διατίθεται για την διενέργεια δραστηριοτήτων, κατά πόσο αυτός ο εξοπλισμός είναι ασφαλής και κατάλληλος, πως μπορούν να τον χειρίζονται με ασφάλεια και αποτελεσματικά,
Διαδικασίες. Τι κάνουμε, πως πρέπει να το κάνουμε με ασφάλεια, πως ελέγχουμε τον ανθρώπινο παράγοντα, και τελευταίο και σημαντικότερο,
Ανθρώπινη συμπεριφορά. Επενδύουμε πάνω στον άνθρωπο: εκπαίδευση, επανεκπαίδευση, γιατί αυτός είναι που θα εφαρμόζει τις διαδικασίες και θα χειριστεί τα οχήματα και τον εξοπλισμό.

Το πρόγραμμα αμυντικής οδήγησης φορτηγών έχει σχεδιαστεί για την βελτίωση των δεξιοτήτων επαγγελματιών οδηγών φορτηγών αυτοκινήτων, της οδικής ασφάλειας μέσω της πρόληψης, της οικονομίας μέσω της γνώσης, της συμπεριφοράς μέσω της ατομικής βελτίωσης, αξιοποιώντας την εκπαίδευση, την αξιολόγηση και το ISO 39001.

Με σωστή στάση και αμυντικές τεχνικές, αποφεύγουμε επικίνδυνες καταστάσεις.

Το σεμινάριο οδηγεί σε πιστοποίηση κατάρτισης επιπέδου Κε.Δι.Βι.Μα.1, βάζοντας τις βάσεις για επαγγελματική οδήγηση χωρίς οδικά τροχαία ατυχήματα, προστατεύοντας του εργαζόμενους, αποφεύγοντας αποζημιώσεις και ευθύνες.

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε επαγγελματίες οδηγούς φορτηγών,λεωφορείων και οδηγών οχημάτων οδικής βοήθειας, τεχνικούς ασφαλείας, υπεύθυνους γραφείων κίνησης επιχειρήσεων.

Περιεχόμενο κατάρτισης


Ζητήστε πληροφορίες


Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα (απαραίτητο)

Το μήνυμά σας

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και διαχείριση των δεδομένων σας από την ιστοσελίδα.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com