Οδήγηση εκτός δρόμου

Πληροφορίες

Τύπος: Σεμινάριο δεξιοτήτων
Ωφελούμενοι: Οδηγοί
Τίτλος: Πιστοποιητικό
Διάρκεια: 8 ώρες
Εγγραφές: Ανοικτές
Κόστος: 250 €
Ενημερωτικό
Επικοινωνία
Off Road Course

Πολλές φορές στο πλαίσιο της επαγγελματικής ή μιας ατομικής δραστηριότητας καλούμαστε να οδηγήσουμε σε συνθήκες τις οποίες δεν είμαστε εκπαιδευμένοι λόγω συνθηκών, λόγω οχήματος, λόγω μορφολογίας του εδάφους.

Η οδήγηση θα πρέπει να προσαρμόζεται σε όλες τις παραπάνω συνθήκες και για αυτήν την προσαρμογή θα χρειαστεί επιπλέον κατάρτιση σε νέες δεξιότητες που πιθανόν δεν κατέχει ο οδηγός. Η οδήγηση εκτός δρόμου δεν είναι εύκολη υπόθεση για έναν οδηγό που δεν έχει εκπαιδευτεί.

Με την πραγματοποίηση ειδικών σεμιναρίων προσανατολισμένα στις ανάγκες της κάθε περίπτωσης, εφοδιάζουμε με δεξιότητες τα στελέχη και τους υπαλλήλους της επιχείρησής μας, βελτιώνουμε την συνολική ασφάλεια της εργασίας μας, δημιουργούμε ελαφρυντικά σε περίπτωση ατυχήματος και βελτιώνουμε το προφίλ μας.

Η οδήγηση εκτός δρόμου είναι απόλαυση, γνωρίστε τις δυνατότητές σας και τις δυνατότητες του αυτοκινήτου σας.

Το σεμινάριο αυτό θα καταστήσει τον οδηγό ικανό να χειρίζεται ένα όχημα στο ανώτατο όριο απόδοσης, με ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο, κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες και κάτω από υψηλή πίεση.

Το σεμινάριο οδηγεί σε πιστοποίηση κατάρτισης επιπέδου Κε.Δι.Βι.Μα.1 και εφοδιάζει τους οδηγούς με γνώση, τεχνική κατάρτιση, ενημέρωση, αλλαγή νοοτροπίας και αποτελεσματική οδική συμπεριφορά.

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε οδηγούς οχημάτων 4Χ4, οχήματα τύπου Jeep, οχήματα τύπου pick-up, εργαζόμενους σε εδάφη εκτός συμβατικού οδικού δικτύου, εργαζόμενους σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες, εργαζόμενους σε δασική και ορεινή μορφολογία εδάφους

Περιεχόμενο κατάρτισης


Ζητήστε πληροφορίες


Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα (απαραίτητο)

Το μήνυμά σας

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και διαχείριση των δεδομένων σας από την ιστοσελίδα.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com