Μεταφορά μαθητών με σχολικά λεωφορεία

Πληροφορίες

Τύπος: Σεμινάριο γνώσεων
Ωφελούμενοι: Οδηγοί, σχολεία,επιχειρήσεις
Τίτλος: Πιστοποιητικό
Διάρκεια: 8 ώρες
Εγγραφές: Ανοικτές
Κόστος: 100 €
Ενημερωτικό
Επικοινωνία
σχολικά λεωφορεία

Η μετακίνηση μαθητών με λεωφορεία είναι μία υπεύθυνη και επίπονη εργασία που εμπλέκονται οδηγοί, συνοδοί, οργανισμοί εκπαίδευσης, γραφεία κίνησης, μεταφορικές επιχειρήσεις, οδηγοί, και μαθητές.

Όλες οι υπηρεσίες που παρέχει ένας οργανισμός, αντικατοπτρίζουν την οργάνωση και τις αξίες του. Η μεταφορά μαθητών, είτε πραγματοποιείται με ιδιόκτητα λεωφορεία, είτε με τουριστικά λεωφορεία, θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με επαγγελματισμό προετοιμάζοντας όλους των εμπλεκόμενους, για την ασφαλή και ποιοτική μεταφορά των μαθητών, αλλά και για την αντιμετώπιση πιθανών περιστατικών, απλών ή σύνθετων.

Ένα περιστατικό τροχαίου ατυχήματος ή ιατρικό ή βίας, πρέπει να αντιμετωπίζεται με επαγγελματισμό και εντός των ορίων, που θέτει η νομοθεσία και οι αρχές του οργανισμού. Όλα τα παραπάνω μπορούν θεσπίζουν ένα σύστημα για τις συνθήκες, τις ευθύνες, τις ικανότητες, που ο οδηγός θα πρέπει να γνωρίζει και να εφαρμόζει σε συνεργασία με το γραφείο κίνησης και τον συνοδό. Προστατέψτε τον οργανισμό σας και τους πελάτες σας μέσα από ένα σύστημα μεταφοράς με καταρτισμένα στελέχη

Δώσε στο επάγγελμά σου την αξία που πρέπει. Φέρσου υπεύθυνα.

Το σεμινάριο οδηγεί σε πιστοποίηση κατάρτισης επιπέδου Κε.Δι.Βι.Μα.1 , και εφοδιάζει τους καταρτιζόμενους με γνώση και τεχνική κατάρτιση, για την ασφάλεια, υγιεινή,προστασία των μαθητών και των εργαζομένων σε μη συνήθεις συνθήκες.

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε οδηγούς, σχολικών λεωφορείων, ιδιοκτήτες μεταφορικών επιχειρήσεων μεταφοράς επιβατών ,που μεταφέρουν μαθητές, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων.

Περιεχόμενο κατάρτισης


Ζητήστε πληροφορίες


  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Θέμα (απαραίτητο)

  Το μήνυμά σας

  Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και διαχείριση των δεδομένων σας από την ιστοσελίδα.

  Συμπλήρωσε το πεδίο: captcha

  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com