Μεταφορά επιβατών με τουριστικά λεωφορεία

Πληροφορίες

Τύπος: Σεμινάριο γνώσεων
Ωφελούμενοι: Οδηγοί, τουριστικές επιχειρήσεις
Τίτλος: Πιστοποιητικό
Διάρκεια: 8 ώρες
Εγγραφές: Ανοικτές
Κόστος: 100 €
Ενημερωτικό
Επικοινωνία
Τουριστικά λεωφορεία

Η μετακίνηση επιβατών με τουριστικά λεωφορεία είναι μία υπεύθυνη και επίπονη εργασία που εμπλέκονται οδηγοί, τουριστικές επιχειρήσεις, γραφεία κίνησης, συμβάσεις και υπεργολαβίες.

Οι μετακινήσεις αυτές διέπονται από ένα αυστηρό εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό πλαίσιο, που περιλαμβάνει από την ασφάλεια της μετακίνησης έως την αστική ευθύνη για οποιαδήποτε, παράληψη, απώλεια ή ζημιά που θα προκληθεί στους επιβάτες.

Ένα περιστατικό τροχαίου ατυχήματος, κλοπής, απώλειας, αποσκευών, σεξουαλικής παρενόχλησης, μέθης, δύστροπου πελάτη, ιατρικό περιστατικό ή βίας, πρέπει να αντιμετωπίζεται με επαγγελματισμό και εντός των ορίων, που θέτει η νομοθεσία .

Όλα τα παραπάνω μπορούν θεσπίζουν ένα σύστημα για τις συνθήκες, τις ευθύνες, τις ικανότητες, που ο οδηγός και η επιχείρηση, θα πρέπει να γνωρίζει και να εφαρμόζει σε συνεργασία με το γραφείο κίνησης και τους συνεργαζόμενους φορείς. Η πρόληψη είναι το πιο φθηνό μέσο για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων καταστάσεων, αποφυγή αποζημιώσεων, καθυστερήσεων και ότι παράγει ζημίες σε μία επιχείρηση

Δώσε στο επάγγελμά σου την αξία που πρέπει. Φέρσου υπεύθυνα.

Το σεμινάριο οδηγεί σε πιστοποίηση κατάρτισης επιπέδου Κε.Δι.Βι.Μα.1 , και εφοδιάζει τους καταρτιζόμενους με γνώση και τεχνική κατάρτιση, για την ασφάλεια, υγιεινή,προστασία των μαθητών και των εργαζομένων σε μη συνήθεις συνθήκες.

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε οδηγούς τουριστικών λεωφορείων, ιδιοκτήτες μεταφορικών επιχειρήσεων μεταφοράς επιβατών, τουριστικά γραφεία και σε όσους συμβάλλονται για αυτές τις μετακινήσεις.

Περιεχόμενο κατάρτισης


Ζητήστε πληροφορίες


  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Θέμα (απαραίτητο)

  Το μήνυμά σας

  Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και διαχείριση των δεδομένων σας από την ιστοσελίδα.

  Συμπλήρωσε το πεδίο: captcha

  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com