Ώρες οδήγησης και ανάπαυσης οδηγών (ταχογράφος)

Πληροφορίες

Τύπος: Σεμινάριο γνώσεων
Ωφελούμενοι: Οδηγοί
Τίτλος: Πιστοποιητικό
Διάρκεια: 4 ώρες
Εγγραφές: Ανοικτές
Κόστος: 100 €
Ενημερωτικό
Επικοινωνία

Η μετακίνηση με επαγγελματικό όχημα (φορτηγό πάνω από 3.500 κιλά και λεωφορείο πάνω από 9 θέσεων), διέπεται από κανόνες, τόσο για τους ωφελούμενους όσο και για τους εργαζόμενους οδηγούς.

Οι εργαζόμενοι οδηγοί ανήκουν σε μία ειδική κατηγορία εργαζομένων που ονομάζονται μετακινούμενοι εργαζόμενοι και οι κανόνες που διέπουν την εργασία τους καθορίζονται από την οδηγία 2002/15 η οποία ενσωματώθηκε στο εθνικό δίκαιο με το Προεδρικό Διάταγμα 167/2006, τον κανονισμό 2006/561/ΕΚ και τον κανονισμό 2014/165/ΕΚ.

Όλα τα παραπάνω θεσπίζουν ένα σύστημα για τις συνθήκες, τις ώρες απασχόλησης, τις ώρες οδήγησης, τις ώρες ανάπαυσης, που ο οδηγός θα πρέπει να γνωρίζει, να εφαρμόζει και ο υπεύθυνος του γραφείου κίνησης να σχεδιάζει. Η γνώση και η εφαρμογή των κανονισμών, θα αποφέρει οργάνωση στην επιχείρηση αλλά και ασφάλεια στο μεταφορικό έργο. Θα μειώσει την πιθανότητα προστίμων σε ελέγχους και θα περιορίσει τις πιθανότητες παράβασης της εργατικής νομοθεσίας.

Πολλές μικρές δεξιότητες κάνουν ένα υπέροχο σύνολο. Αποκτήστε το.

Το σεμινάριο οδηγεί σε πιστοποίηση κατάρτισης επιπέδου Κε.Δι.Βι.Μα.1 , και εφοδιάζει τους οδηγούς με γνώση και τεχνική κατάρτιση, για την ασφάλεια, υγιεινή,προστασία των εργαζομένων και της επιχείρησης από κυρώσεις και πρόστιμα.

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε επαγγελματίες οδηγούς, υπεύθυνους γραφείων κίνησης, ιδιοκτήτες μεταφορικής επιχείρησης.

Περιεχόμενο κατάρτισης


Ζητήστε πληροφορίες


Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα (απαραίτητο)

Το μήνυμά σας

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και διαχείριση των δεδομένων σας από την ιστοσελίδα.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com