Διαχείριση επειγόντων περιστατικών σε παιδιά και βρέφη

Πληροφορίες

Τύπος: Σεμινάριο ανάπτυξης δεξιοτήτων

Ωφελούμενοι: Άτομα άνω των 12
Τίτλος: Πιστοποιητικό Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Αθλητιάτρων

Διάρκεια: 6 ώρες
Εγγραφές: Ανοικτές
Κόστος: 60 €
Ενημερωτικό
Επικοινωνία

Το πρόγραμμα Επείγουσες Παιδιατρικές Πρώτες Βοήθειες για παιδιά και βρέφη είναι σχεδιασμένο ώστε όλοι οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν τις ελάχιστες απαραίτητες γνώσεις προκειμένου να είναι σε θέση να υποστηρίξουν τη ζωή ενός παιδιού ή ενός βρέφους.

Περιλαμβάνει μια σειρά από βασικές θεωρητικές και πρακτικές ενότητες ενώ ο κύριος προσανατολισμός του προγράμματος είναι διαχείριση και η αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών υγείας για παιδιά και βρέφη.

Περιλαμβάνει διάλεξη με χρήση διαφανειών (PowerPoint), επίδειξη από τους εκπαιδευτές καθώς και πρακτική εκπαίδευση των εκπαιδευομένων, με προσομοιώσεις και υποδείξεις.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται τα κυριότερα απειλητικά για τη ζωή περιστατικά καθώς επίσης διδάσκεται η αντιμετώπισή τους. Συμπεριλαμβάνεται η εκμάθηση στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡ.Π.Α.)

Το σεμινάριο οδηγεί σε πιστοποίηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (European Resuscitation Council) η οποία είναι η ανώτερη που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον Ευρωπαϊκό χώρο και φυσικά έχει παγκόσμια ισχύ. Η πιστοποίηση διαρκεί για 3 χρόνια.

Η πρόληψη είναι η πιο φθηνή μέθοδος αντιμετώπισης.

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε γονείς, βρεφονηπιοκόμους, νηπιαγωγούς, δασκάλους, στελέχη παιδικών κατασκηνώσεων, οδηγούς σχολικών λεωφορείων, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Περιεχόμενο κατάρτισης


Ζητήστε πληροφορίες


  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Θέμα (απαραίτητο)

  Το μήνυμά σας

  Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και διαχείριση των δεδομένων σας από την ιστοσελίδα.

  Συμπλήρωσε το πεδίο: captcha

  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com